Pts - Cmts 09:00 - 20:30, Tel: 05055541919

Motor Özellikleri

Marka DS
Model Model
Yıl 2017 ->
Motor 1.6 Puretech 225hp
Yakıt Türü Petrol
Tuning Tipi Stage 1
Method Chiptuning
Silindir İçeriği 1598 CC
Motor ECU Bosch MG1CS042
Sıkıştırma oranı 10.5 : 1
Delik X İnme 77.0 X 85.8 mm
Motor Numarası 5GC

Ekstra seçenekler

DTC Removal
DTC Removal
Launch control
Launch control
Pop & Bang Crackle map
Pop & Bang Crackle map
START/STOP OFF
START/STOP OFF
DECAT
DECAT
FLAPS
FLAPS
Vmax
Vmax
Açıklama

Custom Remap Ankara Chip Tuning Araç Yazılımı ve Gizli Özellik Aktivasyonları


DS 7 Crossback 2017 -> 1.6 Puretech 225hp model aracınızın fabrikasyon olarak en iyi egzoz emisyon değerlerine sahip olması planlanarak ürettiği 225hp (beygir) ve 300Nm (tork) gücüne odaklanıyoruz.

Bulunduğumuz ülke ve şehir şartlarına uygun olarak, sizlerin istekleri doğrultusunda tamamen aracınıza özel olarak CUSTOM REMAP ile aracınızı ayarlıyoruz. Chiptuning araç yazılımı uygulaması sonrası aracınızda artış sağlanan 255hp (beygir) ve 360Nm (tork) değerlerini görebilirsiniz.

Custom Remap Chiptuning olarak, aracınız için özel hazırladığımız yazılım sonrasında aracınızın Egzoz emisyon değerleri fabrikasyon yazılımınızla aynı oranlara sahiptir. Uygulama sonrasında aracınız TÜV TÜRK araç muayene istasyonlarından sorunsuz olarak geçer.

Aracınız için hazırlanmış olan chiptuning dosyası motorunuzdaki parçalara ekstra olarak bir yük bindirmez ve aynı zamanda aracınız için maksimum yakıt ekonomisi sağlayacak şekilde hazırlanır. İşlem süresi ortalama 60 dakika sürmektedir.

DS 7 Crossback 2017 -> 1.6 Puretech 225hp model aracınıza yapılacak olan chiptuning araç yazılımı işlemi kapsamlı ve detaylı bir süreçtir. Aracınızdan okunan dosya, firmamız bünyesindeki sunucularımızda ve yurt dışındaki lisanslı yazılımlarımızın sunucularında süresiz olarak saklanır.

Araba yazılımı chiptuning hakkında daha fazla bilgi ve randevu almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı